miercuri, 24 octombrie 2012

Hrana cu suflet


Iată ce spunea înţeleptul Maha Chohan: 

„Dacă o femeie pură, armonioasă şi vitală ar putea vedea scânteile de lumină subtilă ce ies din vârfurile degetelor ei atunci când găteşte, precum lumina tainică şi curenţii subtili coloraţi ce intră în hrana pe care o atinge cu dragoste, ar fi profund uimită să descopere cât de multe energii tainice canalizează atunci prin fiinţa ei şi în felul acesta le înmagazinează în mâncarea pe care o pregăteşte. 
Atât energia ei feminină, cât şi emoţiile ei se impregnează atunci în acea hrană şi apoi, în momentul îngurgitării îi influenţează pe toţi cei care o consumă (prin declanşarea anumitor procese de rezonanţă ocultă)

Prepararea atentă şi plină de iubire a bucatelor este una dintre cele mai importante şi mai puţin înţelese activităţi ale existenţei femeii. Tocmai de aceea, această activitate ar trebui să fie realizată atent, pe îndelete, fără grabă, în pace şi cu bucurie, pentru că atunci însăşi „substanţa cea tainică” a vieţii fiinţei umane care găteşte intră şi se acumulează în acea mâncare, iar ulterior ea va fi ingerată, devenind apoi (prin declanşarea anumitor procese de rezonanţă ocultă) o parte din energia persoanei care o primeşte.”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu